LOL

jag har klarat hela bloons tower defence 2 med alla liven kvar. Jag är numera en fri människa.

känns för jävla bra

Överskattat

Jag hade ett beroende för inte så länge sedan. Det kallades bloons, det är ett skitspel som man egentligen inte  gör något mer än att sitter och glor. irriterande? no shit.!

iaf jag klarade detta spelet med mitt mål. klarade alla banorna med alla 50 liven kvar. vilket är det bästa man kan göra i princip, sen kan man väl se hur mkt pengar man kan få osvosv. SLUTA nu får jag kanske massa ideer.

I ALLA FALL
jag klarade detta spelet och det var en befrielse, tog till och med bort spelet från min favorit lista för nu skulle jag ju slippa sitta och spela det fucking spelet!! MEN vafan tror ni inte händer?? det kommer ett bloons tower defence 2

ETT ANDRA JÄVLA SPEL!!
och det värsta är att jag blev glad. FAst dcenna gången har de gjort spelet fucking omäjligt att klara. fatta vad detta är frustrerande. detta kommer ligga och gnaga på mitt sinne i flera veckor tills jag klarar detta satans förbannade spelet.

Så med detta vill jag säga att börja aldrig spela bloons tower defence, varken 1an eller 2an, PROVA det INTE ens!! du fastnar. tror mig jag är inte den enda som är beroende av detta spelet. OOHFY!

iaf en bild på det. Ögat lurar det ser roligare ut än vad det är!!

image21


RSS 2.0