Ill nino

ill nino - te amo... i hate you

motsägelse fullt aovesst men låten e svinbra

EN torsdag

tjillevipp.. typ.. hejsan sitter och gör inget i skoln börjkar om 1 timme och en kvart fifan! jag vill hem och inte ha svenska med elaka birrgitta :SS

haha hackad

Grisnylle

Skriva blogg e patetiskt. man sitter och skriver för sig sj. Jag slutar!! har inget mer att säga liksom..

HAH detta hade nån skrivit på min blogg xD halleda


Min blogg <3

image15
ja fy fan

HAHAa yes i know

japp detta är historiskt.. vet att det e ett par dagar gammalt.. såg det sj nån dag sen.. men jag måste sprida detta vidare.. http://www.youtube.com/watch?v=5ApJFkLsxek&NR=1

Hejsan söndag

JAg ska skriva sanningar yes.. klockan är 01.36 när jag börjar när jag slutar vet jag ej. snart hopas jag orkar itne skriva så mkt..  orakr tine rätta stavfelen heller så del with it haha del xD deal ska det vara..

jaja orkar itne mer nu pusshej

Grisnylle

Skriva blogg e patetiskt. man sitter och skriver för sig sj. Jag slutar!! har inget mer att säga liksom..

Frågessvar är bra att ha i ett kar?

Fråga:
Elle


Varför har giraffer så långa halsar?

Det finns ett mycket enkelt svar på denna fråga. Anledningen till att giraffer har så långa halsar är helt enkelt för att alla fläckarna inte fick plats på en kort hals. (vissa säger att det är för att tungan ska få plats eller nåt i den stilen men fan kapa tungjäklen om den e så jobbig)


Frågestund har ingen mat i mun(d)

eum... ja jag och rim e inte så bra tillsammans men iaf! Nu ska jag införa något nytt här på min blogg, nämligen Frågestund.

Det är såhär enkelt:
Ni kommer på en klyftig fråga, en sådan man inte kan slå i böcker eller söka på internet efter svaret. Så svarar jag på den så gott jag kan, av erfaranhet eller antagande. Detta kan bli skoj! Känner ni er inte roade?

Skriv frågan i kommentar fältet, sedan svarar jag i ett blogginlägg.

Söndag

Jaha nu är det söndag jisses, jag dör redan av denna sändagssjuka som man på något mysko sätt alltid får, eller ja iaf jag. Den liksom kommer krypande och klänger sig fast som en igel. Jaja än är klockan bara kvart över midnatt så några timmar av lördagshumöret har jag kvar.

tackar för en trevlig kväll med massa skratt. får vi göra om tkr jag.

 Världens bästa gitarrspelarduo?

Zero

Godmorgon.
eller ja, morgon och morgon jag har liksom varit vaken sedan 7 ungefär. läste min engelska bok i morse, måste få undan massa nu som vi har. orkar itne med 2 uppsateser jag dör. just nu hatar jag faktiskt skolan extremt mycket mer än jag gjorde innan. Det är lördag ffs!!! då ska man inte plugga, Detta äcklar mig!!

Jaja, finland är ett bra land iaf. 2 av mina favoritband kommer därifrån, det har de lyckas bra med. jag tror jag ska flytta dit, kommer få lite problem med språket bara. illa.. fast det löser sig antagligen.

Detta är finnar med stil:
 69

 H.I.M.

Hejsan

image10
Vår hund är en poser, det känns inte bra.

Sjuk

Jag är sjuk idag.. eller mja.. jag har ont i halsen iaf.. och jag orkade inte gå upp för att ta bussen i morse så vi säger att jag e sjuk. Därför passade jag på att städa HELA mitt rum. Det var en jädra tid sen det blev gjort sist. jättefräscht!

Jag passade även på att rensa garderoben och fick då en ide. Min kreativa sida fick arbeta lite. Vilket resulterade i en målad garderobsdörr.
                    Jag tänkte "det hade varit snyggt med stjärnor på dörren och Pang:
                     Dörren låg ner på marken och jag satt och ritade.

Resultatet:
 
Och faktiskt så blev jag fett nöjd förutom en stjärna som stör mej som in i. Tänker inte säga vilken.

Inga ord

image7

But inside I'm screaming for some healing
Never felt so empty
And I'm telling you
It's slowly killing me
Bleeding for some meaning
I need to know theres something more to living than this horrible disease

Go with the flow

Att följa strömmen är något bara döda fiskar gör. Okej är jag en livlig lax då eller?

Julafton

jag älskar folk med dålig smak! har jag sagt det?

Lost Boyz (ja med x)

Puh detta var ett sk "långt" inlägg. LÄS DET INTE!! så intressant är inte mitt liv.

Detta är en mycket konstig dag, eller egentligen inte. Tänkte berätta om den:
* Skolan började klockan 8.05,10 över ,eller kvart över, vi vet inte riktigt faktiskt nån av de tre är det i alla fall.. jaja men kvittar det då jag ändå får asa mej upp rövtidigt och ta samma buss.
* Hade fysik, jag somnade inte woho! men jag fick utbrott på alla fruktansvärt smarta personer. hatar att vara trögast i en Mvg-klass!!
* Samhälle var nästa, ett ämne jag verkligen hatar eller egentligen man behöver itne tänka så mkt så.. det duger.. satt och ritade hela lektionen.
* Fucking håltimme!! i typ 2 timmar lagom drygt -.- men vad gör man,
* engelska, vi skulle visst läst ut boken tills idag.. heh den hade jag knappt börjat på... mjamja.. det löste sig med..
* Håltimme igen >< icke roligt kan jag säga denna gången satt vi i en soffa hela tiden underhållande? otroligt!
* aulan yes väldans lönt det med.. "hej kit hejdå kit" i princip.
SLUT nu e jag hemma. har köpt pennor ska nog rita ner hela min arm faktiskt. japps så blir det.

Turning Torso

image6
Ta dessa 2 och lägg till 2 kg svordommar, så har vi Sara och jag i egna höga personer. hah höga var det rätta ordet. Hm det lät för övrigt mycket dumt det där. Ungefär lika dumt som den som sjunger nu på idol hah lägg ner eller va..


Sara har för övrigt en blogg hon med. Http://may23.blogg.se kolla in den va


En dag...

image5

Jag bara älskar folk som gör bort sig. Därför är idol ett passande program för mig. Och (Jag vet man inte får börja en mening med och so what!! lillian e inte här) jag sitter just nu och tittar på detta. Mycket underhållande är det, en dag är det jag som är där. och tittar ut över folkmassorna och ser kön ringla, hör folket ropa, hör folket gråta och skratta, men framför allt få skälla ut alla kassa! mohaha en dag är det jag som sitter i juryn och dömmer ut era patetiska röster. HAH!! 


Maniac

Ibland tror jag att jag är smartare än vad jag egentligen är. Det motbevisar mig ganska ofta dock. Som nyligen när jag skrev mitt förra inlägg. Jag satt och tänkte på vilken dag jag skapade bloggen, då tänkte jag "det var när madde var här alltså måste jag gjort den i söndes" Det var det jag skrev med i förra inlägget. Men ack så fel jag hade, Tillrättavisad av madde är inget man är stolt över direkt. LÖRDES det var då denna bloggen föddes.


Skostorlek 3½

jag hatar att skriva och vet egentligen inte vad jag gör här. Men jag vill ju inte vara sist med en blogg naaa.. så här är min blogg, jag kommer antagligen inte uppdatera den så ofta möjligtvis med nån låttext och några bilder då och då kanske. Annars hittar ni mig på bilddagboken. eller i kanske det heter hm..

Detta skrev jag i hm söndags tror jag visst det var, då min blogg föddes. Jag gillade inte att skriva skrev jag, det gör jag inte heller men blogga däremot! har visat sig vara riktigt roligt, jag kommer alltså uppdatera väldigt ofta, så ofta att de som läser denna bloggen kommer få huvudvärk! iaf kommer de ha svårt att hinna med annat. Faaaaaast jag har ju inga läsare så det lilla problemet löser sig, Stackars madde dock henne tvingar jag att läsa.

villezor 
Detta är Ville valo. Han är bra faktiskt. Han har gröna ögon, det e något jag älskar.

En kaka till kaffet?.

På denna frågan vet jag en som skulle skrikit rakt ut "JAG SKA INTE HA NÅN JÄVLA KAKA" jag tar gärna en kaka, fast inte säkert jag äter upp den beror på om där är nötter i. Jag har inget mot nötter egentligen fast idag har jag bestämt mig för att hata nötter, jag får lite lustiga ideer för mig, det kan ni fråga mina vänner. Till exempel skulle jag vara vegeterian i en vecka med start igår, fast det höll typ 2 timmar sen visade det sig att det var köttbullar i matan ojvafan det e ju gott.. jaja men idag hatar vi nötter iaf..

heyya

heyya
Detta är Billy, han är vacker tycker jag. Det tycker inte många andra.
Han är min andra man, eller egentligen min första som jag fortfarande har kvar.
Min allra första man ska vi icke tala om han har gått och blivit bög han är kort med för den delen,
det tycker vi inte om.

Every Monday

IS THE SAME!!

Klockan ringer alldeles lagom tidigt och jag vaknar med ett toppen humör. Går ner äter mat då. Upp igen för att göra mej klar och jisses vad gott om tid jag har, och för att fixera linsen jag har i mitt öga sprayar jag lite hårspray där, gjorde inte alls ont. Sedan behöver jag inte vänta på bussen alls länge heller utan den kommer alldelses lagom. skolan är bäst älska den <3<3 och världens underbaraste håltimme inte alls lång med andra ord. Mötte sedan upp med Sara och hon e så jäkla störig Grr :@ sedan vart det in på carlings en runda, alltid samma där, fula fucking typer som jobbar damn it!



Ironi <3

Han

323179-2
Detta är Syn, han är unik. dels för det så är han bäst på gitarr och
sedan är han jävligt snygg med. Snygg-syn med andra ord.
Han är min man, jag är ganska stolt över detta.

Misery Loves company

Jag sitter och tittar på madde när hon föröker dricka isvatten (Med betoning på IS)
nu sa hon nåt om syrsor med, jag lyssnar inte.. nickar med bara..
IsbrytarN IsbrytarN

Missanpassad

undrar hur en tops kan vara så skoj eg...


OMG

jag hatar att skriva och vet egentligen inte vad jag gör här. Men jag vill ju inte vara sist med en blogg naaa.. så här är min blogg, jag kommer antagligen inte uppdatera den så ofta möjligtvis med nån låttext och några bilder då och då kanske. Annars hittar ni mig på bilddagboken. eller i kanske det heter hm..

RSS 2.0